Oversete nyheder – til dit verdensbillede

Mange nyheder starter med en voldsom begivenhed. Tyggefladens nyhedsformidling er til at starte med sporadisk. Men vi bringer ikke  artikler om mord og voldtægt.  Da denne artikel i sin tid blev skrevet, var der blevet skudt i fogedretten i København, og straks efter flød der en diskussion om sikkerheden i retssalene.

Sådanne debatter kan være relevante, men pressen og de forskellige aktører dækker disse emner så udmærket.

Omvendt er det med de emner, der tilsyneladende pakkes lidt længere væk.  Vi kan så nævne, at der tilsyneladende er giftige fluorforbindelser i grundvandet, og at Miljøstyrelsen er lidt modvillig til at tage affære.

Det er en nyhed i den forstand, at der er skrevet artikler om, at mistanken er blevet rejst, og at det ikke skorter på advarsler.

Men beslutningssystemet er glad for den nyhed.

vand

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.