Tyggefladens nye madlinje – et koncept for folk, der måske kan få sukkersyge

Grønland, Sundhed, energi og miljø

Madglæde og sundhed skal hænge sammen. Tyggefladen er ikke frelst.

1: Hvis du ikke har sukkersyge, så er det en god idé at spise, som om du havde sukkersyge alligevel. Men sundhed må ikke være kedelig. Hellere synde lidt og så få noget lækker mad end lave opskrift efter opskrift med mad, der i hvert fald, når man får den i munden, er kedelig.  Vi vil ikke hykle glæde over mad, som vi og læserne selv oplever som trist. Men den må ikke være dyr.

2: Vi henvender og først og fremmest til almindelige mennesker, der spiser almindelig mad til hverdag., Derfor vil vi skrive dels til dem, der har fangst i fryseren, dels til dem, der køber ind, og som ikke har tid til at lave mad i timevis hver eneste dag.

3: Vi skriver også om lørdagsmad og gæstemad. Stadigvæk lidt sundere, men vi holder fast i: lidt magrere.

4: Vi vil have grillbarer og cafeer til at lave andet end burgere og pommes fritter.

 

 

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.